Kontrolplan - oversigt over kontroller

Ønsker du et overblik over hvilke kontroller, der bliver aktive hvornår og hvor længe de løber, så finder du en overskuelig oversigt i Kontrolplanen

Vælg Kontroller i øverste menu og Kontrolplan i menuen til venstre.

Fører man musen hen over de markerede felter, kommer der en rød streg, som viser, hvor mange dage man har til at registrere kontrollen. Klikker man på et felt, kan man se det helt specifikke tidspunkt for hvornår kontrollen bliver aktiv, samt hvornår den har deadline.

Krav:
Brugerniveau: Level 2 eller derover.