Annuller kontrol

Det kan forekomme, at en kontrol på opgavelisten viser sig ikke at være relevant. I sådanne tilfælde kan det give mening at annullere en kontrol. Man annullerer en kontrol ved at klikke sig ind i kontrollen, og dernæst klikke på Annuller nederst ved siden af Gem.

NB: Annullering af en kontrol kræver, at funktionen er slået til på den specifikke kontrol.

Når du har trykket Annuller, skal du forklare hvorfor kontrollen bliver annulleret og trykke på Annuller kontrol.

Krav:
Annullering af kontroller kan være brugerbestemt, så det kun er brugere med level 3 eller højere, der kan annullere.