Hvordan gemmer jeg filer i eSmiley?

Det kan være en god idé, at gemme alle filer relateret til egenkontrollen i eSmiley. Det kan f.eks. være hygiejnebeviser, tilladelser, datablade. På den måde ved du altid, hvor du har dine dokumenter og du har også mulighed for at dele dem med dine medarbejdere.

Vælg Program i øverste bjælke, og dernæst Filer i menuen til venstre. Opret en mappe med knappen Opret mappe og upload en fil ved at trykke på cirklen med pilen ud for mappen.

Har du behov for, at benytte billeder i dit egenkontrolprogram er det en god mulighed at uploade billederne her. Så har du adgang til at indsætte dem i kontrolprogrammet med knappen Figur/PDF mens du redigerer kapitler i kontrolprogrammet.

Krav:
-
Brugerniveau for at uploade filer: Level 3 eller derover
- Brugerniveau for at se filer, der er uploadet: Level 2 eller derover