Opret genvej på hjemmeskærm

PC og Mac
Træk det lille URL-ikon oppe ved adresselinjen ud på skrivebordet og slip det. Så kommer der et ikon på skrivebordet som du kan benytte for hurtig adgang til e-Smiley i fremtiden

iPhone / iPad
Åben safari og tast følgende webadresse "secure.e-smiley.dk. Tryk på ikonet som viser et pil ud af en boks. Tryk på Føj til hjemmeskærm. Navngiv din genvej og tryk på Tilføj.

Androidtelefon / Tablet
Åben en internetside og tast følgende webadresse "secure.e-smiley.dk". Tryk på de tre prikker oppe i højre hjørne. Tryk på Føj til startskærm. Navngiv din genvej og tryk Tilføj.