Tilmeld en medarbejder til et hygiejnekursus

Hvis du ønsker at tilmelde en medarbejder til et hygiejnekursus kan du gøre det igennem din egenkontrolaftale.

Det gør du ved at vælge Uddannelse i modulvælgeren i øverste højre hjørne

Du vil nu får nedenstående billede frem. Her trykker du på "Køb kurser"

Herefter vælger du hvilket kursus du skal bruge, og hvor mange du ønsker og trykker "Fortsæt".

Du vil nu nå til faktureringoplysningerne, som gerne skulle være udfyldt på forhånd, når du bestiller gennem din aftale. Efter dette vælger du, hvordan du vil faktureres og bekræfter købet.

Du bliver derefter stillet tilbage til startssiden, men du kan nu se at der ligger det antal kurser du har købt i bunden

Du udfylder nu fornavn, efternavn og e-mail adresse på den medarbejder der skal have et kursus og trykker "Tilmeld". Medarbejderen vil nu modtage en mail med et link, og kan gå i gang med kurset.

Har du flere medarbejdere der skal tilmeldes, tilmelder du dem blot en ad gangen og du kan hele tiden se nederst, hvor mange kurser du har tilbage.