Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Slet en registrering

Hvis I har lavet en forkert registrering, kan I rulle ned i bunden på registreringssiden og se jeres seneste registreringer. For at slette registreringen trykker I på skraldespandsikonet til højre for den pågældende registrering. Registreringen vil nu forsvinde og vil ikke længere fremgå I jeres data.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os