Udfør en ekstra kontrol

Hvis du har brug for at udfylde en ekstra kontrol, kan du selv hente den frem. Det kan f.eks. være, hvis du har lavet en varemodtagelse for den uge, men du senere på ugen modtager varer igen, hvor der er noget der ikke er tilfredsstillende, som du gerne vil dokumentere.

Når du står på forsiden og kan se dine kontroller, kan du til højre se Alle kontrolpunkter, her ligger alle dine kontroller og det er her du kan hente en ekstra kontrol. Tryk f.eks. på overskriften Varemodtagelse og vælg varemodtagelseskontrollen under. Du kommer dermed ind i kontrollen og kan udføre en ekstra kontrol.

Krav:

Brugerniveau: Level 1 eller derover