Søgning i egenkontrolprogram

En hurtig måde at finde hvad man søger i sit egenkontrolprogram, er ved at bruge søgefunktionen.

Under menupunktet Program og fanen Program findes en knap med et forstørrelsesglas. Trykker man her, får man en søgeboks frem. Skriv de ord du leder efter og tryk på den grønne søgeknap.

Hernæst får du indholdsfortegnelsen frem. Her er alle kapitler, som indeholder ordet du søgte efter, blevet markeret med rødt, og klikker du dig ind i et af kapitlerne vil det søgte ord være fremhævet med rødt i teksten.