Annuller kontrol

Det er muligt at annullere en kontrol, der er blevet aktiv. Det kan f.eks. være, hvis der er kommet en kontrol på nedkøling og man ikke har haft noget nedkøling i den periode.

Husk, hvis du har ugentlige eller månedlige kontroller, må man ikke annullere en kontrol om mandagen, fordi man ikke har nedkølet noget denne dag, da man stadig kan nå at gøre det resten af ugen.

Du annullerer kontrollen ved at gå ind i den pågældende kontrol og trykke på krydset i højre hjørne, hvor der står annuller. Så vil der komme en firkant op i midten af siden, hvor den beder om en forklaring på, hvorfor kontrollen skal annulleres. Herefter trykker man gem og kontrollen vil nu ligge som et blåt felt i rapporten.

Krav
Der er forskellige krav til at annullere kontrollerne. Nogle kontroller kan slet ikke annulleres og andre kontroller kan kun annulleres af level 3 eller level 5 brugere.
Hvis du har brug for at kunne annullere en kontrol, kan du ringe til support på 70265555 og så kan vi hjælpe dig med at ændre indstillingerne