Udløbne kontroller

Hvis du har glemt at udfylde dine kontroller f.eks. i en uge, kan man give en forklaring på alle de udløbne kontroller samtidig, så du ikke behøver at gå ind på hver enkelt.

Når du står på forsiden og kan se de udløbne kontroller, trykker du på Alle udløbne. Herefter skriver du en forklaring eller vælger en standardforklaring på, hvorfor de er udløbet og trykker Vælg alle og afslutter med at trykke gem.

Krav:
Brugerniveau: Level 1 eller derover