Generelt om eSmiley app

eSmiley App er enkelt opbygget og kan udelukkende bruges til udfyldning af kontroller. Når man udfylder kontroller skal det være de "Aktuelle kontroller", som er tilføjet og efter jeres kontrolplan.

Appen giver ikke adgang til Program og Risikoanalyse mm., som skal fremvises ved kontrolbesøg. Når man skal have adgang til Risikoanalysen, Programmet og Rapporten, skal man enten trykke på knappen "eSmiley web" i menuen, og logge ind derigennem (se billede).

Hvis genvejen via appen ikke virker, kan man følge vejledningen i vores vejledningsartikel "Egenkontrol Tablet" --> "Opret genvej på hjemmeskærm".