Ændre sprog

Hvis I ønsker at ændre sproget i FoodWaste modulet, trykker I på sproget oppe i højre hjørne og vælger det sprog I ønsker i stedet.

Sprogændringen vil kun vise sig i selve programmet. Jeres områder, kategorier og produkter vil altså ikke skifte til f.eks. engelsk, hvis de er oprettet på dansk.

I skal være opmærksomme på, at en sprogændring fra dansk til engelsk vil have betydning på registreringssiden, hvis I ikke har en integreret vægt. Hvis I ikke har det, og derfor manuelt skal taste mængden af madspild, vil I med engelsk sprog skulle benytte punktum i stedet for komma når I registrerer vægte