Kom godt i gang med FoodWaste

I kan tilgå FoodWaste med forskellige enheder - bl.a. på en PC, en mobiltelefon eller tablet. Ens for dem alle er, at de skal have internetadgang.

1. Start FoodWaste
Åbn en internetbrowser (fx Crome, Safari, Firefox eller Internet Explorer) og skriv webadressen til log-ind-siden, som er app.esmiley.com

I vil derefter blive præsenteret for nedenstående skærmbillede. Indtast aftalenummer, brugernavn og password og tryk derefter på Log ind. Aftalenummer, brugernavn og password er identisk med dem I bruger til at logge ind i eSmiley egenkontrol, hvis I også benytter dette produkt.

I kan også tilgå FoodWaste, når I er logget ind på eSmiley egenkontrolsystemet. Her benytter I blot modulvælgeren oppe i højre hjørne.

2. Dashboard
Det første I bliver præsenteret for, når I logger ind i FoodWaste er dashboardet. Her kan I få et ugentlig tip, se status på projekter, se mængden af madspildet og hvordan I ligger i forhold til jeres forventninger.
I venstre side ses menuen, som kan udvides ved at klikke på de tre linjer øverst. Menuen indeholder Dashboard, Registrering, Projekt, Rapport og Opsætning

3. Registrer madspild
Under Registrering (vægtikonet) i menuen findes siden, hvor madspild indtastes. Her indtastes mængden af madspild, hvilket område spildet kommer fra og hvilket spild der er tale om. For at lette søgningen efter produktet, kan I vælge produktkategori og herefter vælge jeres produkt.
Herefter trykker I på Registrer og får derved gemt jeres madspild.