Vedligeholdelse af leverandørlisten

For at få et overblik over egne leverandører vælges Opsætning, hvorefter der trykkes på Leverandører.

Opret en ny leverandør
Ønsker man, at tilføje en ny leverandør trykkes der på Opret Leverandør.

Sørg for at landet står på Danmark. Indtast lidt af firmanavnet eller hele CVR-nummeret i feltet Navn. Når du begynder at skrive i dette felt søges der i Findsmiley databasen. Fra listen i højre side vælges den ønskede virksomhed. De nødvendige informationer overføres til felterne, så man selv slipper for at indtaste dem. Det har endvidere den fordel, at Fødevarestyrelsens løbenummer kommer med over, så man løbende får besked når leverandøren modtager ny kontrolrapport. Sørg for at det er den rigtige virksomhed du vælger, hvis der er flere afdelinger.

Findes leverandøren ikke i Findsmiley databasen, skal du tjekke om du har indtastes det rigtige navn eller CVR-nummer. Findes de stadig ikke, kan du selv udfylde informationerne, ved at trykke på Næste og udfylde nedenstående felter og afslutte med Gem

Slet en leverandør
På din leverandørliste er der en Slet funktion ud for hver leverandør - denne fjerner leverandøren fra listen.

Krav:
Brugerniveau: Level 3 eller derover