Ferie og lukkeperioder

Når virksomheden skal holde ferielukket, skal eSmiley også indstilles til dette. Klik på Silhuetten oppe i højre hjørne og vælg Ferieplan

Klik på de dage der holdes lukket, så skifter farven til rød og der vil ikke komme kontroller disse dage.

Sådan fungerer kontrollerne omkring ferieperioder

• Kontroller, der løber ud inden ferieperioden starter, skal man sørge for at håndtere inden man går på ferie. Vi anbefaler, at man altid går på ferie med en tom opgaveliste.
  • Kontroller, der både bliver aktive og udløber i ferieperioden forsvinder af sig selv og du vil ikke se noget til sådanne kontroller.
  • Kontroller, der bliver aktive i ferieperioden og løber ud efter du er startet igen efter ferien, vil dukke op på dit system i samme sekund, som ferien er overstået. Derfor er det vigtigt, at du logger på eSmiley den første dag efter du er kommet tilbage fra ferie, da du potentielt kan have kortere tid til at udføre en kontrol end normal.

Krav:
Brugerniveau: level 3 eller derover.