Status på kursister

Spørgsmål/Q:
Kan jeg som leder/tilmelder følge med i, hvor langt mine ansatte er i deres online hygiejnekursus?

Svar/A:
Som leder/tilmelder fik du ved bestilling tilsendt en e-mail med informationer til at logge ind på din administrationsside. Brug denne til at logge ind til kursusadministrationen.

I kursusadministrationen kan du bl.a. vælge Status på kurser og Medarbejdere (se billede nedenfor).

Her er dine ansatte, der er tilmeldt hygiejnekursus listet, og du kan følge med i følgende:

- Hvor mange procent af kursusmaterialet, der er gennemført.

- Gensende kursusinvitation hvis den er blevet væk.

- Tilgå alle kurser.

- Ændre fejlstavet navn, emailadresse eller fødselsdato på kursisten.