Deaktivering af kontrol

En kontrol kan deaktiveres ved at vælge Opsætning øverst og Kontroller i menuen til venstre. Du finder kontrollen du ønsker at deaktivere, og klikker fluebenet væk fra boksen ud for kontrollen. Når fluebenet er fjernet er kontrollen deaktiveret.

Allerede eksisterende kontroller på listen over aktuelle opgaver, vil ikke bliver fjernet herved, men fremtidige kontroller vil ikke dukke op. Ønsker man at genaktivere en kontrol, skal man blot sætte fluebenet igen samme sted.

Krav:
Brugerniveau: Level 5 eller derover