Aftaleoverblik

Med funktionen Aftaleoverblik kan man springe mellem flere eSmiley-aftaler uden, at der er behov for at logge ud og ind igen. Funktionen er noget vi sætter op for dig og er en rettighed knyttet til en specifik bruger. Når funktionen er tilsluttet en bruger, benyttes den ved at vælge Kontroller i øverste linje og dernæst Aftaleoverblik i menuen til venstre.

Her får du overblik over dine aftaler, og du kan se, hvad status er på aftalens kontrolliste. Du kan også logge direkte ind på de andre aftaler.

Krav:
Aftaleoverblik er en ekstrafunktion, som eSmiley kan slå til hos dig, hvis du har mere end en enkelt aftale. Kontakt vores support på 70265555 for at få funktionen slået til.