Bestilling af ekstra kurser

Spørgsmål/Q:
Jeg vil tilmelde nogle kursister til hygiejnekursus, og jeg har tidligere benyttet eSmiley til tilmelding af kursister. Hvordan gør jeg det smartest?

Svar/A:

Første gang du tilmeldte kursister med eSmiley, fik du som leder/tilmelder/betaler tilsendt loginoplysninger med aftalenummer, et brugernavn og et password, der giver dig adgang til en administrationskonto. Disse oplysninger kan du bruge til at logge ind og bestille nye kurser.

Du logger ind ved at gå ind på vores hjemmeside www.esmiley.dk, trykke på Login og vælge Kursus administration.

Her kan du købe flere kurser og tildele dem til den/de kursister, som du ønsker. På den måde kan du holde alle kursusbeviserne samlet ét sted.

For at købe flere kurser trykker man på Køb kurser og gennemgår en købsproces. Derefter vil kurset du har købt ligge til rådighed under Aktuel balance på kursusklip, og det vil være muligt, at vælge kurset i Vælg kursus når du skal tilmelde en medarbejder. (Se billedet nedenfor).

Her har du også oversigt over dine medarbejdere, som er tilmeldt eller har gennemført hygiejnekursus.