Opdatering af brugere

Vælg Min eSmiley i hovedmenuen øverst og dernæst Brugere ude i den grå menu i venstre side. Her kan man oprette en ny bruger ved at trykke på Opret bruger og indtaste brugeroplysninger. Ligeledes kan man redigere i eksisterende brugere ved at klikke på blyanten ud for den relevante bruger.

Sletning af brugere

For at slette en bruger går du ind på samme måde, som når brugeren skal oprettes. Altså Min eSmiley og Brugere. For at slette en bruger trykker man på blyanten ud for den bruger, man ønsker at slette. Der kommer en boks op med informationer om brugeren. Her skifter man fra Ja til Nej i Aktiv feltet og scroller ned og gemmer.

Opret eller slet medarbejder

Medarbejdere har ikke deres eget login til jeres aftale, men kan bruges til at identificere, hvem der har registreret en kontrol, hvis i f.eks. benytter jer af en fællesbruger.

Du kan oprette og slette medarbejdere næsten ligesom du gør med medarbejdere.

Istedet for at stå på Brugere, trykker du på knappen Medarbejdere og herefter på Opret ny medarbejder. Her åbner nu et mindre billede, hvor du udfylder fornavn og efternavn og trykker på Gem

Hvis du vil slette en medarbejder, trykker du på blyanten ud for medarbejderen, du ønsker at slette, og vælger "Nej" i den øverste boks "Aktiv"

Krav:

• Brugerniveau: Level 3 eller derover