Opdatering af brugere

Vælg Min eSmiley i hovedmenuen øverst og dernæst Brugere ude i den grå menu i venstre side. Her kan man oprette en ny bruger ved at trykke på Opret bruger og indtaste brugeroplysninger. Ligeledes kan man redigere i eksisterende brugere ved at klikke på blyanten ud for den relevante bruger.

Sletning af brugere

For at slette en bruger går du ind på samme måde, som når brugeren skal oprettes. Altså Min eSmiley og Brugere. For at slette en bruger trykker man på blyanten ud for den bruger, man ønsker at slette. Der kommer en boks op med informationer om brugeren. Her skifter man fra Ja til Nej i Aktiv feltet og scroller ned og gemmer.

Krav:

• Brugerniveau: Level 3 eller derover