Jeg er tilmeldt et kursus - hvordan kommer jeg igang?

Når du eller din leder har tilmeldt dig, modtager du en e-mail med et link, som sender dig direkte ind i dit kursus. Sørg for at gemme denne mail, da det er din indgang til kurset  f.eks. hvis du vælger at læse materialet over flere omgange. På første side skal du kontrollere dit navn og indtaste din fødselsdag.

Vigtigt:
Man kan ikke dele sit kursuslink med andre, da hver tilmeldt kursist har sit eget unikke link.