Kontrolbesøg

Når din tilsynsførende kommer på kontrol i virksomheden, skal du kunne fremvise din udfyldte egenkontrol, dit egenkontrolprogram og din risikoanalyse. Det gør du ved at trykke på knappen Kontrolbesøg i den øverste blå bjælke. Herfra kommer du ind i de tre ting den tilsynsførende skal have adgang til.

Den tilsynsførende skal altid have adgang til at se dette, ligemeget hvem, der er på arbejde. Det er derfor vigtigt, at der altid kan logges ind i eSmiley

Krav:
Brugerlevel 1 eller derover