Download historik

Hvis du får brug for det, kan du downloade en rapport med din udfyldte egenkontrol. Dette kan f.eks. være, hvis I har opsagt jeres aftale hos os. Man skal nemlig kunne fremvise egenkontrol for to år ved kontrolbesøg.

Du downloader din rapport ved at trykke på Rapport, herefter trykker du på Avanceret rapport til venstre og ændrer f.eks. datoen i "fra og med" feltet. Herefter trykker du på Søg, og der vil komme en liste til højre.

Denne liste er din rapport. Her trykker du Udskriv eller CSV og gemmer filen

Krav:
Brugerniveau: Level 2 eller derover