Kopiering af en kontrol

Kopiering af kontroller er den letteste måde at oprette nye kontroller. Det kan være brugbart, hvis man f.eks. får et ekstra køleskab eller vil oprette et ekstra rengøringspunkt.

1
Vælg Opsætning og herefter  Kontroller. Oppe til venstre findes en boks hvor kontrolgrupperne listet. Vælg den gruppe hvori du forventer, at finde den kontrol du ønsker at kopiere.
2
Find den kontrol du ønsker at kopiere og tryk på Kameraet ud for kontrollen

Efter at have bekræftet, at du ønsker at kopiere kontrollen vises nu et skærmbillede med alle detaljer for den nye kontrol. Normalt vil man som minimum have behov for at ændre navnet på den nye kontrol. Har man f.eks. fået et ekstra kølerum skal kontrollens navn ændres til det nye kølerums navn.

3
Efter at have ændret de egenskaber man ønsker at ændre på den nye kontrol, trykker man på Gem i nederste højre hjørne, hvorefter den nye kontrol er oprettet. Det er altid en god idé, at tjekke at man har oprettet den nye kontrol korrekt. Det kan man gøre ved at trykke på  Kontroller og herefter  Kontrolplan.

OBS!
Når man kopierer en kontrol, så kopieres alle kontrollens egenskaber, så det kan godt betale sig at kopiere en kontrol, der minder mest muligt om den kontrol man ønsker at oprette. Det kan spare en del arbejde.

Krav:
Brugerniveau: Level 5 eller derover.