Alarmering: SMS eller e-mail

Håndtering af alarmer foregår på systemets administrative brugergrænseflade.

Gå til Opsætning i hovedmenuen øverst og dernæst Alarmering i den grå menu i venstre side.

• Opret alarmer med knapperne Opret SMS alarm og Opret email alarm.
  • Fjern alarmer ved at klikke på skraldespanden ud for de alarmer, der ønskes slettet.

Man kan oprette alarmer på enten én eller på alle kontroller på den aktuelle kontrolliste. Her forklares, hvordan man sætter en alarm op til at komme udfra den aktuelle kontrolliste.

Når man opretter en alarm, skal man vælge en modtager og denne skal være en oprettet bruger, som har tilknyttet en gyldig mailadresse eller mobiltelefonnummer.

Hernæst skal man definere hvilken kontrolstatus, alarmen skal reagere på f.eks om den skal reagere, hvis der er røde/udløbne kontroller, når der er gule/forfaldne kontroller, eller mens kontrollerne stadig er grønne/aktive.

Efterfølgende skal man definere, hvornår alarmen skal kontrollere for den kontrolstatus. På billedet nedenfor er alarmen sat til at kontrollere mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. otte. Dvs. hvis der er forfaldne kontroller klokken otte de dage, vil der blive sendt en mail, med en alarm.

OBS!
Hvis det ikke er muligt at vælge en modtager, er det fordi brugeren ikke har et telefonnummer eller en e-mailadresse tilknyttet. Dette skal indsættes under punktet Min eSmiley og dernæst trykkes på Brugere.

Krav:
Brugerniveau: Level 3 eller derover