APV 2.0 - Start

I APV-modulet kan man udfylde og arkivere virksomhedens arbejdspladsvurdering samt registrereulykker.

Ny APV
Det første trin i udfyldelse af en arbejdspladsvurdering er at udfylde stamdata som nedenfor.
Man vælger et Skema, som passer til virksomheden. De skemaer der kan vælges i mellem er de skabeloner, som Arbejdstilsynet har udarbejdet til de enkelte brancher indenfor fødevarer.

Dernæst skal man beslutte hvilken Type arbejdspladsvurdering man vil udfylde. Skal det være en individuel, hvor hver enkelt medarbejder har mulighed for en anonym udfyldning, eller skal det være samlet, hvor medarbejdere og leder sidder sammen og udfylder.

Krav:

• APV 2.0 er et tilkøbs-/ekstramodul
  • Brugerniveau for håndtering af APV 2.0 er level 3 eller derover.