Bestå modulerne

Efter hvert modul skal du bestå en modultest for at få lov til at gå videre til næste modul. Du skal have min. 80% rigtige i en modultest. Har du under 80% rigtige skal du trykke på knappen Prøv igen og tage modultesten igen. Du har et ubegrænset antal forsøg til at bestå modultestene.

Når du har bestået modultesten med min. 80%, åbnes muligheden for at klikke Næste og du kan gå videre til næste modul.