Kontrolbesøg

Følgende punkter er blandt de mest almindelige en tilsynsførende kan finde på at spørge om og som findes i eSmiley:

• Udført egenkontrol
  • Egenkontrolprogram
  • Risikoanalyse

Den hurtigste måde at finde disse ting frem, er ved at vælge ”Kontrolbesøg” oppe i menulinjen.

Udført egenkontrol
Her kan man i et overskueligt kalenderoverblik se hvad der er registreret og hvornår. Ved at klikke på de farvede firkanter, kan man se al information om de enkelte registreringer.

Kontrolprogram
Her ligger procedurebeskrivelserne for virksomhedens aktiviteter inddelt i kapitler. Du kan søge i programmet ved at bruge knappen med forstørrelsesglas.

Risikoanalyse
Her ligger virksomhedens risikoanalyse.

Krav:
Brugerniveau: level 2 eller derover.