Udføre en ekstra kontrol

På startsidens liste over aktuelle kontroller, kan man altid følge med i hvilke planlagte kontroller man skal udføre. Der kan let opstå behov for at udføre ekstra kontrol. Herunder:

Vigtigt

Man bør altid registrere alle afvigelser. Er noget ikke i orden i en varemodtagelse eller er temperaturen for høj i et køleskab - så bør du registrere det i eSmiley - uagtet om der lige er en kontrol til dette på listen med aktuelle kontroller.

Hvis du benytter PC
For at registrere en kontrol udenfor planlagt frekvens, skal du gå til menupunktet Kontroller og vælge fanen Alle kontrolpunkter. Her finder du alle kontroller som findes på din aftale uagtet hvornår og hvor tit den skal udfyldes i henhold til kontrolplanen. Find den ønskede kontrol og tryk på den, så kan du registre den på helt almindeligvis. Du kan udfylde en kontrol lige så mange gange du vil - det påvirker ikke kontrollens normale frekvens.

I eksemplet herunder blev der oplevet et problem i forbindelse med en varemodtagelse. Der findes ikke en varemodtagelseskontrol på listen over aktulle opgaver, da denne kontrol allerede er "brugt" for den aktuelle periode. For at registrere en ekstra kontrol vælges Varemodtagelse i listen over alle kontrolpunkter. Derefter udfyldes kontrollen.